door | 7 aug 2024 | Club, Nieuws, Seizoen 2024/25 | 0 Reacties

Momenteel worden onze velden heraangelegd, maar door een aantal factoren zijn de werken later gestart dan voorzien en zullen ze ook langer duren. Om alle speculaties in de kiem te smoren, het zijn wel degelijk natuurgrasvelden.
Dit betekent dat we pas ten vroegste, als alle factoren meezitten, eind oktober gebruik zullen kunnen maken van onze nieuwe velden.
We zijn dan ook op zoek gegaan naar een alternatief waar we zowel de trainingen als de wedstrijden kunnen laten doorgaan op een zo normaal mogelijke manier en op een aanvaardbare afstand van Hofstade. 
Veel opties waren er niet, eigenlijk was er maar één, namelijk de voetbalvelden van VK Weerde, die vorig jaar spijtig genoeg hun voetbalactiviteiten hebben stopgezet. We zijn een aantal keer gaan samenzitten met de mensen van Weerde die zich zeer constructief hebben opgesteld en zijn tot een overeenkomst gekomen. 

De trainingen en thuiswedstrijden zullen dus voorlopig doorgaan op het volgende adres:
Galgenberg z/n 
1982 Weerde. 

Wat betreft de start en de uren van de training gaat u meer informatie krijgen via de trainers. 

Wij hadden het ook liever anders gezien, maar het is wat het is. We zijn nog altijd zeer blij met wat er gaat verwezenlijkt worden op onze velden als eerste stap naar een opwaardering van onze site. We maken van deze periode ook gebruik om het dak van onze kantine aan te pakken en wanneer we terugkomen naar onze eigen velden is het ook de bedoeling dat er 2 extra kleedcontainers beschikbaar gaan zijn, zodanig dat we ook daar, tijdens wedstrijddagen het comfort te hebben om alle ploegen een aparte kleedkamer aan te bieden. 

We hopen dat we de ongemakken tot het minimum te beperken en dat we van zodra de velden sterk genoeg zijn, we met veel enthousiasme kunnen terugkeren naar ons eigen stekje en verder werken aan de uitbouw van onze mooie club. 

We willen jullie allemaal bedanken voor het geduld, we hebben gekozen om niet te communiceren voor alles afgerond was met Weerde om zeker te zijn dat we hier niet moesten op terugkomen en voor het begrip voor de moeilijke situatie. 

Archieven